Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.planetavyzivy.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

A1 SOLUTION, s.r.o., Macharova 349, 276 01, Mělník, IČ: 27643271 

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Extrasexshop.cz

Kolik je vám let?

18-30

54%

30-40

22%

40-50

23%

Hlasovalo: 12111 uživatelů

BrainActive proti stresu a únavě. Proti bolesti kloubů zvolte Flextor. Probiozym proti nadýmání a zácpě. Eshop s Clip in vlasy evropského typu. Čerstvé ovoce a zelenina - široký výběr produktů. Získejte Clip in vlasy vysoké kvality.

Hubnutí bez hladu

Hyperproteinová instantní jídla. Výsledky již do 5 dnů. Recenze u nás.

Https

České Casino Online - ceske-casino-online.cz

Přípravky značky Phyteneo

Hledáte účinnou pomoc při zdravotních obtížích? Vyzkoušejte Phyteneo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Jízdní kola, cyklistické a sportovního vybavení a doplňky.

Maxi Pro 90 - banán, 700 g

ATP

Maxi Pro 90 - banán, 700 g

množství: 700 g

Cena: 309,00 Kč

koupit

100% WHEY PROTEIN ISOLATE - vanilka, 2300 g

ATP

100% WHEY PROTEIN ISOLATE - vanilka, 2300 g

množství: 2300 g

Cena: 1 199,00 Kč

koupit

BCAA ENERGY - tropical, 330 ml

Nutrend

BCAA ENERGY - tropical, 330 ml

množství: 330 ml

Cena: 35,00 Kč

koupit

HMB 4500 - , 100 kapslí

Nutrend

HMB 4500 - , 100 kapslí

množství: 100 kapslí

původní cena: 450,00 Kč
Cena: 405,00 Kč

koupit

Unisport - bílý grep, 1000 ml

Nutrend

Unisport  - bílý grep, 1000 ml

množství: 1000 ml

původní cena: 435,00 Kč
Cena: 392,00 Kč

koupit

Unisport - mix fruit, 500 ml

Nutrend

Unisport  - mix fruit, 500 ml

množství: 500 ml

Cena: 225,00 Kč

koupit

Carnitin Drink - zelený čaj ( s kofeinem ), 750 ml

Nutrend

Carnitin Drink - zelený čaj ( s kofeinem ), 750 ml

množství: 750 ml

původní cena: 43,00 Kč
Cena: 39,00 Kč

koupit

ISODRINX TABS - citron, 12 tablet

Nutrend

ISODRINX TABS - citron, 12 tablet

množství: 12 tablet

původní cena: 150,00 Kč
Cena: 135,00 Kč

koupit

Voltage Energy Cake - káva, 65 g

Nutrend

Voltage Energy Cake - káva, 65 g

množství: 65 g

původní cena: 30,00 Kč
Cena: 27,00 Kč

koupit

LONG PROTEIN - vanilka, 1000 g

Nutrend

LONG PROTEIN - vanilka, 1000 g

množství: 1000 g

původní cena: 820,00 Kč
Cena: 738,00 Kč

koupit

100 % Whey Protein - ledová káva, 2250 g

Nutrend

100 % Whey Protein - ledová káva, 2250 g

množství: 2250 g

původní cena: 1 500,00 Kč
Cena: 1 143,00 Kč

koupit

COMPRESS B.I.G. - vanilka, 910 g

Nutrend

COMPRESS B.I.G. - vanilka, 910 g

množství: 910 g

původní cena: 499,00 Kč
Cena: 449,00 Kč

koupit

Carbosnack - bitter lemon, 1 tuba (55 g)

Nutrend

Carbosnack - bitter lemon, 1 tuba (55 g)

množství: 1 tuba (55 g)

původní cena: 29,00 Kč
Cena: 26,00 Kč

koupit

Salt Caps - , 120 kapslí

Nutrend

Salt Caps - , 120 kapslí

množství: 120 kapslí

původní cena: 280,00 Kč
Cena: 261,00 Kč

koupit

Bromelain + Papaya - Enzymy - , 90 kapslí

Trophic

Bromelain + Papaya - Enzymy - , 90 kapslí

množství: 90 kapslí

původní cena: 150,00 Kč
Cena: 148,00 Kč

koupit

Maxx Iont - pomeranč, 1000 ml

XXLABS

Maxx Iont - pomeranč, 1000 ml

množství: 1000 ml

původní cena: 490,00 Kč
Cena: 390,00 Kč

koupit

Maximum Whey Protein Isolate 92 - čokoláda, 1000 g

XXLABS

Maximum Whey Protein Isolate 92 - čokoláda, 1000 g

množství: 1000 g

původní cena: 890,00 Kč
Cena: 845,00 Kč

koupit

BCAA 6400 - , 125 tablet

Scitec

BCAA 6400 - , 125 tablet

množství: 125 tablet

Cena: 337,00 Kč

koupit

L-Glutamine 500g - , 500 g

Reflex Nutrition

L-Glutamine 500g - , 500 g

množství: 500 g

původní cena: 549,00 Kč
Cena: 499,00 Kč

koupit

One Stop - vanilka, 2100 g

Reflex Nutrition

One Stop - vanilka, 2100 g

množství: 2100 g

původní cena: 1 449,00 Kč
Cena: 1 299,00 Kč

koupit

Instant Whey PRO - banán, 900 g

Reflex Nutrition

Instant Whey PRO - banán, 900 g

množství: 900 g

původní cena: 949,00 Kč
Cena: 809,00 Kč

koupit

Muscle Bomb Caffeine Free 600g - fruit, 600 g

Reflex Nutrition

Muscle Bomb Caffeine Free 600g - fruit, 600 g

množství: 600 g

původní cena: 769,00 Kč
Cena: 699,00 Kč

koupit

Krill Oil 90 kapslí - , 90 kapslí

Reflex Nutrition

Krill Oil 90 kapslí - , 90 kapslí

množství: 90 kapslí

původní cena: 819,00 Kč
Cena: 739,00 Kč

koupit

Xtreme Beef Amino - , 300 tablet

Fitness Authority

Xtreme Beef Amino - , 300 tablet

množství: 300 tablet

Cena: 312,00 Kč

koupit

Instant EAA - pomeranč, 500 g

MyoTec

Instant EAA - pomeranč, 500 g

množství: 500 g

původní cena: 1 099,00 Kč
Cena: 799,00 Kč

koupit

Royal Mass + shaker zdarma - čokoláda, 6000 g

MyoTec

Royal Mass + shaker zdarma - čokoláda, 6000 g

množství: 6000 g

původní cena: 2 200,00 Kč
Cena: 1 499,00 Kč

koupit

Oral Care Complex 60 kapslí - , 60 kapslí

Viridian

Oral Care Complex 60 kapslí - , 60 kapslí

množství: 60 kapslí

Cena: 1 090,00 Kč

koupit

Barley Powder BIO 200g - 200 g, 1 ks

Purasana

Barley Powder BIO 200g - 200 g, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 399,00 Kč

koupit

Black Currants 200g - 200 g, 1 ks

Purasana

Black Currants 200g - 200 g, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 299,00 Kč

koupit

Guarana Powder BIO 100g - 1 ks, 100 g

Purasana

Guarana Powder BIO 100g - 1 ks, 100 g

množství: 100 g

Cena: 299,00 Kč

koupit

Tekuté vaječné bílky 6x 1000 ml - , 6x 1000 ml

White Force

Tekuté vaječné bílky 6x 1000 ml - , 6x 1000 ml

množství: 6x 1000 ml

původní cena: 1 190,00 Kč
Cena: 849,00 Kč

koupit

Expandér REEBOK Professional - level 5, 1 ks

Reebok

Expandér REEBOK Professional - level 5, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 660,00 Kč

koupit

Power Band REEBOK Professional - šedá, 1 ks

Reebok

Power Band REEBOK Professional - šedá, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 1 170,00 Kč

koupit

Činka jednoruční pogumovaná Reebok Professional - , set 12,5-20 kg

Reebok

Činka jednoruční pogumovaná Reebok Professional - , set 12,5-20 kg

množství: set 12,5-20 kg

Cena: 10 455,00 Kč

koupit

Kotouč litinový TRI GRIP, otvor 50mm - 20 kg, 1 ks

Arsenal

Kotouč litinový TRI GRIP, otvor 50mm - 20 kg, 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 1 390,00 Kč

koupit

Stojan na osy 50 mm ARSENAL (vertikální) - , 1 ks

Arsenal

Stojan na osy 50 mm ARSENAL (vertikální) - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 2 490,00 Kč

koupit

Osa obouruční ARSENAL 1800/25 mm - , 1 ks

Arsenal

 Osa obouruční ARSENAL 1800/25 mm - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 1 390,00 Kč

koupit

IMPULSE FITNESS IF-LATM - HORNÍ, SPODNÍ KLADKA - , 1 ks

Impulse

IMPULSE FITNESS IF-LATM - HORNÍ, SPODNÍ KLADKA - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 12 989,00 Kč

koupit

Hrazda do stropu CHAMPION - Silver - , 1 ks

Champion

Hrazda do stropu CHAMPION - Silver - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 2 290,00 Kč

koupit

Míč MEDICINÁLNÍ - plast - , 3 kg

NO LIMIT Fitness

Míč MEDICINÁLNÍ - plast - , 3 kg

množství: 3 kg

Cena: 840,00 Kč

koupit

Posilovací guma - fialová, 1 ks

NO LIMIT Fitness

Posilovací guma - fialová, 1 ks

množství: 1 ks

původní cena: 990,00 Kč
Cena: 790,00 Kč

koupit

Rotoped VISIONFITNESS E3200 SIMPLE - , 1 ks

Visionfitness

Rotoped VISIONFITNESS E3200 SIMPLE - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 22 491,00 Kč

koupit

XXTREME Kettlebell - šedý, 28 kg

XXTREME

XXTREME Kettlebell - šedý, 28 kg

množství: 28 kg

původní cena: 1 699,00 Kč
Cena: 1 190,00 Kč

koupit

OLYMPIJSKÁ OSA MARBO MF-G014 SUPER FAT BAR - , 1 ks

MARBO

OLYMPIJSKÁ OSA MARBO MF-G014 SUPER FAT BAR - , 1 ks

množství: 1 ks

Cena: 3 569,00 Kč

koupit

Jan Tana Skin Prep - , 118 ml

Jantana

Jan Tana Skin Prep - , 118 ml

množství: 118 ml

Cena: 299,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace